Како да регистрирате сметка во XM
Водичи

Како да регистрирате сметка во XM

Ако ви е прв пат да отворите сметка за тргување во FX, може да имате многу прашања кога се регистрирате онлајн. Подолу ќе ги објасниме чекорите за отворање на трговска сметка со X...