Si të përdorni Market Watch në XM MT4

Si të përdorni Market Watch në XM MT4


Çfarë është Watch Market në MT4

Në thelb, Market Watch është dritarja juaj drejt botës së investimeve nga e gjithë bota. Mësoni se si të vendosni tregtinë tuaj të parë përmes MT4 dhe zgjidhni nga Forex, mallrat, indekset, CFD-të e kapitalit dhe ETF-të.
Si të përdorni Market Watch në XM MT4
Nëse nuk mund ta gjeni instrumentin që po kërkoni, thjesht kliko me të djathtën mbi çdo instrument dhe zgjidh "shfaq të gjitha".
Si të përdorni Market Watch në XM MT4Si të gjeni një instrument specifik në MT4

Siç mund ta shihni, të gjitha instrumentet e disponueshme kanë simbolin e tyre. Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë do të thotë simboli i secilit treg, thjesht vendoseni miun mbi të për më shumë informacion.
Si të përdorni Market Watch në XM MT4


Si të kontrolloni specifikimet e secilit instrument

Nëse kërkoni edhe më shumë detaje, të tilla si madhësia e kontratës ose orët e tregtimit, klikoni me të djathtën në çdo instrument dhe zgjidhni 'specifikim'.
Si të përdorni Market Watch në XM MT4
Dritarja e specifikimit të kontratës do të shfaqet.
Si të përdorni Market Watch në XM MT4


Hapja e grafikëve

Watch Market është mënyra më e lehtë për të parë një tabelë të instrumentit. Thjesht tërhiqeni dhe lëshojeni në dritaren e grafikut.

Watch Market është gjithashtu mënyra më e shpejtë për të vendosur tregtinë tuaj. Pasi të keni gjetur tregun ku dëshironi të hapni një pozicion, klikoni dy herë mbi emrin e tregut dhe do të shfaqet një dritare e re porosie.

Vlen të përmenden disa funksione shtesë të dritares së Watch Market, të tilla si thellësia e tregut, grafiku i shënimeve, shtimi i tregjeve tuaja të preferuara, grupet e grupuara dhe shumë më tepër, të gjitha të disponueshme në menynë e kontekstit të Watch Market.
Si të përdorni Market Watch në XM MT4
Siç mund ta shihni, dritarja e Market Watch është pjesë përbërëse e mënyrës se si përdorni MT4.
Thank you for rating.