Fillestarët fitojnë më shumë se tregtarët e vjetër në XM, pse?
Blog

Fillestarët fitojnë më shumë se tregtarët e vjetër në XM, pse?

Nëse e lexoni këtë artikull, jam i sigurt që keni kaluar në fazat e hershme të "karrierës" tregtare. Kishte një kohë kur ishit fillestar në XM -. Tani duke parë prapa, është kaq qesharake dhe budallaqe për shkak të fitimit të parave pa e kuptuar arsyen. Mund të thuash, në atë kohë, përfitimi juaj është më i miri. A e beson? Ju as nuk dinit të përdorni një tregues, si mund të bënit një fitim? Ju bëni një gabim të madh. Në atë kohë, ju ishit shumë të kujdesshëm me çdo tregti dhe respektonit kushtet e hyrjes së strategjisë që kishit zgjedhur. Një kujdes i tillë ju ndihmoi të merrnit disa fitore të para, megjithëse jo aq të mëdha. Megjithatë, nuk zgjati shumë. Koha ju bëri të humbisni zakonet tuaja të mira origjinale. Në artikullin e sotëm, ne do të diskutojmë arsyet pse tregtarët e rinj tregtojnë më mirë se ata të vjetër. Le ta ndjekim!