Si të shkarkoni, instaloni dhe identifikoheni në XM MT5 për iPhone

Si të shkarkoni, instaloni dhe identifikoheni në XM MT5 për iPhone


Pse të tregtoni në iPhone XM MT5?

XM MT5 iPhone Treder ju lejon të aksesoni drejtpërdrejt llogarinë tuaj në një aplikacion origjinal të iPhone. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të përdorni të njëjtin hyrje dhe fjalëkalim që përdorni gjithashtu për të hyrë në llogarinë tuaj në PC ose Mac.

Karakteristikat e Tregtarit të iPhone XM MT5

 • Mbi 1000 instrumente, duke përfshirë CFD-të e aksioneve, CFD-të e indekseve të aksioneve, Forex, CFD-të për metalet e çmuara dhe CFD-të për energjitë.
 • 100% Aplikacion Native i iPhone
 • Funksionaliteti i plotë i llogarisë MT5
 • Të gjitha llojet e porosive tregtare të mbështetura
 • Mjetet e integruara të analizës së tregut

Si të shkarkoni, instaloni dhe identifikoheni në XM MT5 për iPhoneSi të hyni në Tregtarin e iPhone XM MT5

Hapi 1
 • Hapni App Store në iPhone tuaj ose shkarkoni aplikacionin këtu .
 • Gjeni MetaTrader 5 në App Store duke futur termin metatrader 5 në fushën e kërkimit.
 • Klikoni ikonën MetaTrader 5 për të instaluar softuerin në iPhone tuaj.

Shkarkoni aplikacionin MT5 iOS tani


Hapi 2
 • Ekzekutoni aplikacionin në pajisjen tuaj.
 • Klikoni në Cilësimet në anën e poshtme të djathtë.
 • Zgjidhni opsionin Llogaria e re.
 • Futni XM Global Limited në fushën e kërkimit.
 • Zgjidhni XMGlobal-MT5 ose XMGlobal-MT5-2 si opsionin e serverit.

Hapi 3
 • Futni hyrjen dhe fjalëkalimin tuaj.
 • Filloni të tregtoni në iPhone tuaj.

FAQ për XM MT5


Si mund të fitoj akses në platformën MT5?

Për të filluar tregtimin në platformën MT5, duhet të keni një llogari tregtare MT5. Nuk është e mundur të tregtoni në platformën MT5 me llogarinë tuaj ekzistuese MT4. Për të hapur një llogari MT5 klikoni këtu .


A mund ta përdor ID-në e llogarisë time MT4 për të hyrë në MT5?

Jo, nuk mundesh. Ju duhet të keni një llogari tregtare MT5. Për të hapur një llogari MT5 klikoni këtu .


Si mund ta verifikoj llogarinë time MT5?

Nëse jeni tashmë një klient XM me një llogari MT4, mund të hapni një llogari shtesë MT5 nga Zona e Anëtarëve pa pasur nevojë të riparaqisni dokumentet tuaja të vërtetimit. Megjithatë, nëse jeni klient i ri, do t'ju duhet të na siguroni të gjitha dokumentet e nevojshme të vlefshmërisë (dmth. Dëshminë e identitetit dhe dëshminë e vendbanimit).


A mund të tregtoj CFD-të e aksioneve me llogarinë time ekzistuese të tregtimit MT4?

Jo, nuk mundesh. Ju duhet të keni një llogari tregtare MT5 për të tregtuar CFD-të e aksioneve. Për të hapur një llogari MT5 klikoni këtu .


Çfarë instrumentesh mund të tregtoj në MT5?

Në platformën MT5 mund të tregtoni të gjitha instrumentet e disponueshme në XM, duke përfshirë CFD-të e aksioneve, CFD-të e indekseve të aksioneve, Forex, CFD-të për metalet e çmuara dhe CFD-të për energjitë.
Thank you for rating.