Depozitoni para në XM nëpërmjet Google Pay

Depozitoni para në XM nëpërmjet Google Pay


Depozitoni duke përdorur Google Pay

Për të bërë një depozitë në llogarinë tregtare të XM, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme.

1. Hyni në XM

Shtypni “ Hyrja e Anëtarëve ”.
Depozitoni para në XM nëpërmjet Google Pay
Futni ID-në dhe fjalëkalimin tuaj MT4/MT5, shtypni "Login".
Depozitoni para në XM nëpërmjet Google Pay


2. Zgjidhni mënyrën e depozitimit "Google Pay"Depozitoni para në XM nëpërmjet Google Pay

Depozitoni para në XM nëpërmjet Google Pay

SHËNIM : Përpara se të vazhdoni me një depozitë nëpërmjet Google Pay, ju lutemi vini re sa vijon:

  • Ju lutemi sigurohuni që të gjitha pagesat të bëhen nga një llogari e regjistruar në të njëjtin emër si llogaria juaj XM.
  • Ki parasysh se depozitat e Google Pay janë të pakthyeshme.
  • XM nuk ngarkon asnjë komision ose tarifë për depozitat nëpërmjet Google Pay.
  • Kufiri maksimal mujor është 10,000 USD.
  • Duke paraqitur një kërkesë depozite, ju pranoni që të dhënat tuaja të ndahen me palët e treta, duke përfshirë ofruesit e shërbimeve të pagesave, bankat, skemat e kartave, rregullatorët, organet e zbatimit të ligjit, agjencitë qeveritare, zyrat e referencës së kreditit dhe palët e tjera që ne i konsiderojmë të nevojshme për të përpunuar pagesën tuaj dhe/ ose verifikoni identitetin tuaj.


3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni "Depozitim"
Depozitoni para në XM nëpërmjet Google Pay
4. Konfirmoni ID-në e llogarisë dhe shumën e depozitës

Klikoni në "Konfirmo" për të vazhduar.
Depozitoni para në XM nëpërmjet Google Pay
5. Futni të gjithë informacionin e kërkuar për të përfunduar Depozitën
Depozitoni para në XM nëpërmjet Google Pay

Në cilat monedha mund të depozitoj para në llogarinë time tregtare?

Ju mund të depozitoni para në çdo monedhë dhe ato do të konvertohen automatikisht në monedhën bazë të llogarisë tuaj, me çmimin ndërbankar mbizotërues XM.

Cila është shuma minimale dhe maksimale që mund të depozitoj/tërheq?

Shuma minimale e depozitës/tërheqjes është 5 USD (ose prerje ekuivalente) për mënyra të shumta pagese të mbështetura në të gjitha vendet. Sidoqoftë, shuma ndryshon sipas mënyrës së pagesës që zgjidhni dhe statusit të vërtetimit të llogarisë suaj tregtare. Mund të lexoni më shumë detaje rreth procesit të depozitimit dhe tërheqjes në Zonën e Anëtarëve.

Sa kohë zgjat depozitimi/tërheqja me kartë krediti, e-portofol ose ndonjë mënyrë tjetër pagese?

Të gjitha depozitat janë të menjëhershme, përveç transfertës bankare. Të gjitha tërheqjet përpunohen nga zyra jonë e pasme në 24 orë në ditë pune.


A ka ndonjë tarifë depozitimi/tërheqjeje?

Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë për opsionet tona të depozitimit/tërheqjes. Për shembull, nëse depozitoni 100 USD nga Skrill dhe më pas tërheqni 100 USD, do të shihni shumën e plotë prej 100 USD në llogarinë tuaj Skrill pasi ne mbulojmë të gjitha tarifat e transaksionit në të dyja anët për ju.

Kjo vlen edhe për të gjitha depozitat me kartë krediti/debiti. Për depozitat/tërheqjet nëpërmjet transfertës bankare ndërkombëtare, XM mbulon të gjitha tarifat e transfertave të vendosura nga bankat tona, me përjashtim të depozitave që arrijnë në më pak se 200 USD (ose prerje ekuivalente).

Thank you for rating.